Användarvillkor Carlotta

Hem / Info / Tillgänglighet Carlotta / Användarvillkor Carlotta

Användarvillkor för kommentarer

När du lämnat en kommentar lagras användarnamn, e-postadress och kommentar i databasen. Endast användarnamn och kommentar kommer att synas utåt. Kommentarer och personuppgifter kan komma att gallras i framtiden. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Norrbottens museum publicerar inte personangrepp, nedsättande kommentarer, förolämpningar, förtal, hotelser, hets mot folkgrupp eller andra trakasserier. Material som innebär intrång i andras rättigheter accepteras inte heller, liksom information som innehåller marknadsföring. Denna typ av kommentarer kommer att tas bort. Detsamma gäller kommentarer som inte är relevanta. Om du ser en kommentar som strider mot ovanstående, kontakta oss gärna.

Kommentarer som publiceras blir synliga för övriga besökare och blir då också allmän handling. Vill du lämna en kommentar utan att det syns, kan du göra det via mail eller vanlig post. Svar på kommentaren lämnas i den aktuella Carlottaposten. Vi har tyvärr ingen möjlighet att meddela när svar läggs ut.